Bright Stuff

Nieuw in onze koopgids: de beste bluetooth-speakers

13 september 2019 20:31

Onze koopgids Bright Stuff is uitgebreid met een nieuwe categorie: bluetooth-speakers. We hebben de drie beste uitgekozen.

Een categorie beste slimme speakers hadden we al, maar bluetooth-speakers ontbraken nog in onze koopgids Bright Stuff. Daar brengen we vandaag verandering in, met drie speakers die wat ons betreft de beste in hun prijsklasse zijn.

Die prijs moet niet al te hoog zijn, vinden we. Een bluetooth-speaker blijft immers een gebruiksvoorwerp dat het te verduren krijgt, dat je zorgeloos overal mee naartoe wil kunnen nemen. Daarom hebben we bijvoorbeeld niet gewacht op de nieuwe Sonos Move, de eerste bluetooth-speaker van Sonos. Die is met een gewicht van 3 kilo en een prijs van 399 euro wat ons betreft niet de speaker om zomaar aan iedereen aan te raden.

Wij hebben gekozen voor speakers met prijzen van 89, 149 en 289 euro: betaalbaar, middenklasse en duur. Twee speakers in ons lijstje zijn van UE, Ultimate Ears, niet voor niets één van de populairste makers van bluetooth-speakers. Ze zijn kleurrijk, draagbaar, klinken top en kunnen zelfs probleemloos onder water.

Onze derde keuze is een bluetooth-speaker van Bose. Vrij duur, maar met superieur geluid, alsnog een zeer draagbaar ontwerp en een compleet aanbod functies.

De beste bluetooth-speakers

» UE Wonderboom 2 (89 euro)

» UE Megaboom 3 (149 euro)

» Bose SoundLink Revolve+ (279 euro)

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Kijk ook: