© D Store Mobile

Nog meer foto's van nieuwe Google Pixel 4 uitgelekt
Nog meer pixels

Nog meer foto's van nieuwe Google Pixel 4 uitgelekt

16-09-2019 08:11 Laatste update: 08:11

Van de aanstaande Google-smartphone Pixel 4 XL zijn nog meer beelden uitgelekt. De telefoon wordt waarschijnlijk in oktober gepresenteerd, maar is al uitgebreid te zien.

Er is al heel veel bekend over de nieuwe Pixel 4-smartphones van Google, maar er kan altijd nóg meer uitlekken. The Verge heeft 21 nieuwe foto's gepubliceerd van de Pixel 4 XL, het grote model. Op de foto's is niet alleen de smartphone van alle kanten goed te zien, maar worden ook alle specificaties van het toestel getoond.

Zo krijgt de Pixel 4 XL een 6,2 inch scherm, 6GB werkgeheugen en een Snapdragon 855-chip. "Dit bevestigt de eerder uitgelekte specificaties en hoe het witte model eruit zal zien", zo schrijft The Verge.

Presentatie in oktober 

Volgens de verzender van de foto's, de Vietnamese winkel D Store Mobile, is het getoonde model nog niet het uiteindelijke model van de Pixel 4, dus er kunnen nog kleine aanpassingen doorgevoerd zijn. De presentatie van Google zou rond 8 oktober plaatsvinden.

Google heeft de Pixel-telefoons tot nu toe niet officieel in Nederland op de markt gebracht, maar de toestellen zijn via enkele Nederlandse webwinkels wel verkrijgbaar.

Kijk ook: dit is z'n voorganger, de Pixel 3

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's