Beeld © 20th Century Fox
Beeld © 20th Century Fox
Nieuws

Disney+ brengt je met Home Alone nu al in de kerstsferen

2 december 2019 14:29

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent ook weer vele tradities. Van kerst met je schoonouders tot het uitbuiken na het kerstdiner. Natuurlijk is het ook tijd voor klassieke kerstfilms en daar kun je dit jaar vroeg mee beginnen.

De klassieke Home Alone-films horen net zo bij kerst als het bezoeken van een woonboulevard op tweede kerstdag. Normaliter moeten we altijd wachten tot ze voor de zoveelste keer worden uitgezonden, maar dankzij de vele streamingdiensten kunnen we nu al gaan genieten van de capriolen van Kevin en de inbrekers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Michael Jackson-aflevering van The Simpsons niet op Disney+

Voor wie de films niet kent, een kleine uitleg: In de film, waarvan de eerste uit 1990 stamt, wordt het jochie alleen thuis achtergelaten terwijl de rest van de familie McCallister op vakantie gaat. Hij geniet van alle vrijheid totdat een stel inbrekers het op hem gemunt heeft. Gelukkig is het jochie pienter genoeg om de boeven dwars te zitten. In totaal zijn er vijf films van deze reeks gemaakt. Disney+ heeft nu alvast de eerste drie films online gezet, ideaal voor je weekend!

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Disney onlangs aangekondigd een remake te maken van Home Alone. Het is nog niet bekend of hierbij echt om een reboot gaat, of een gloednieuwe reeks films of serie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Home Alone-Macaulay Culkin ziet humor wel van reboot