Beeld © Still uit Kitesurf Heaven x FPV Drone x Jan-Willem Dekker
Beeld © Still uit Kitesurf Heaven x FPV Drone x Jan-Willem Dekker
Nieuws

De mooiste dronevideo's van 2019 komen uit Middelburg en Roosendaal

4 december 2019 17:38

Thomas de Koster uit Middelburg en Sander Coppens uit Roosendaal hebben gisteren de hoofdprijzen gevonden op de jaarlijkse Drone Awards. Het publiek vond geen enkele andere drone-video mooier dan de kitesurfers-video van Thomas en de video van IJsland van Sander.

"Yesss! Mijn video boven IJsland heeft gewoon de Drone Award 2019 gewonnen in de categorie Internationaal! Iedereen hartstikke bedankt voor het stemmen en Droneshop.nl voor de mooie prijs!", schrijft Sander Coppens op zijn Facebook-pagina. Even verderop, in Middelburg, is nog iemand blij: de 21-jarige Thomas de Koster won gisteren de hoofdprijs in de categorie nationaal op de Drone Awards.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drones in je buurt in 2020 te volgen via app

Thomas volgde in zijn prijswinnende video 'één van de betere kitesurfers in Zeeland': Jan-Willem Dekker, die daarmee ook meteen de hoofdrol in zijn video kreeg. "Ik was al verbaasd dat mijn video genomineerd was en nu heb ik zelfs nog gewonnen!", zei de trotse Zeeuw gisteren bij de uitreiking. 

Dertien locaties

Dronepiloot Sander, die voor de derde keer genomineerd was voor de hoofdprijs, nam zijn video op in IJsland waar hij op dertien verschillende locaties filmde.

De Drone Awards werden dit jaar voor de zes keer uitgereikt. De winnaars worden bepaald aan de hand van het meeste aantal stemmen. Er is geen jury aan te pas gekomen. 

De winnende video van Sander Coppens in de categorie Internationaal
De winnende video van Thomas de Koster in de categorie Nationaal