Beeld © Nigel Tadyanehondo
Beeld © Nigel Tadyanehondo
Bright Podcast đŸŽ€

Podcast: Dit verwachten we van tech-jaar 2020

20 december 2019 17:37

Bright blikt in deze podcast vooruit op de gadgets en tech-trends van 2020. We kijken in de glazen bol met eigen voorspellingen en de speculaties van tech-analisten.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

We sluiten deze maand vol lijstjes af met een vooruitblik op wat 2020 gaat brengen op tech-gebied. Nadat we terugblikten op het afgelopen decennium en de hoogtepunten van 2019, kijken we nu dus vooruit. Gaan opvouwbare telefoons doorbreken, komt 5G van de grond en profiteert het Chinese telefoonmerk Oppo van de problemen van Huawei?

Luister de podcast:

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Kijk ook: Star Wars in het echt?

Tips uit deze podcast:

Boek: GRIP van Rick Pastoor. Een boek waarin Pastoor de lezer leert om slimmer met zijn tijd om te gaan, om zo meer tijd over te houden voor leuke dingen. Gestructureerd werken simpel gemaakt, zodat je altijd weet waar je mee bezig was, nooit achter achter je eigen werk aanhobbelt en vooral meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Vanaf 18,99 euro.

Film: 6 Underground, een film van Michael Bay met Ryan Reynolds. Met die twee namen kan je van drie dingen uitgaan: een simpel verhaal, een heleboel explosies en wat flauwe grappen. Een licht verteerbare actiefilm dus, sinds 13 december op Netflix.

Dienst: Plex startte zijn bestaan als dienst voor het streamen van illegaal gedownloade video's. Inmiddels is er ook legale content: films en documentaires van Warner Bros, MGM en Lionsgate zijn via Plex te zien. Gratis, en onderbroken door een heleboel reclame, maar wel legaal.

Meme: Baby Yoda-muziekvideo's. Anno 2019 (of 2020) is succes meetbaar aan de hoeveelheid memes die iets voortbrengt. Over het succes van Baby Yoda bestaat inmiddels geen twijfel meer, getuige onder meer deze 12 minuten durende video waarin het wezentje allerlei muziek draait.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.