Oh, valley o' plenty

Witcher-hit 'Toss A Coin To Your Witcher' nu te streamen

22 januari 2020 19:53

Het populaire liedje 'Toss A Coin To Your Witcher' uit de Netflix-serie The Witcher is nu ook op Spotify en Apple Music te beluisteren.

The Witcher is de best bekeken Netflix-serie tot nu toe, met aan het einde van de tweede aflevering een onverwacht muzikaal hitje. De muzikant Jaskier, die tijdens de serie monsterjager Geralt volgt, draagt dan een ode aan hem op. 

Het nummer bleef in de hoofden van veel kijkers kleven, die in de dagen erna covers, remixes en parodieën aan Jaskier’s gezang opdroegen.

 

Desondanks was het nummer op geen enkele muziekdienst te beluisteren, noch was er een cd te koop. Wie hem wilde horen moest de Netflix-serie opnieuw aanzetten, of een geripte variant op YouTube afspelen.

Als we onderstaande tweet lezen, is Netflix zich er ook goed bewust van dat fans ongeduldig zaten te wachten op het nummer op streamingdiensten:  

Het nummer is vanaf vandaag op zowel Spotify als Apple Music te beluisteren. Daar blijft het niet bij: vanaf 24 januari staat de gehele soundtrack van The Witcher bij beide muziekdiensten.

Netflix-CEO Reed Hastings beloofde onlangs dat er nog vele seizoenen van The Witcher op de streamingdienst zullen verschijnen. Daarnaast lijkt het bedrijf te werken aan een geanimeerde film in het fantasyuniversum, dat is gebaseerd op een Poolse boekenreeks.

Zo bespaar je geld op streamingdiensten

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's