Gelekte video toont Samsung Galaxy Z Flip in actie
Is lekken vouwt?

Gelekte video toont Samsung Galaxy Z Flip in actie

02-02-2020 15:16 Laatste update: 15:25

Een gelekte video laat Samsung’s nieuwe Galaxy Z Flip in actie zien. De opvouwtelefoon staat op het punt te worden aangekondigd.

De Galaxy Z Flip is het tweede opvouwtoestel van het Koreaanse bedrijf. Ditmaal kan het toestel worden samengevouwen als een ouderwetse clamshelltelefoon, zodat hij in je broekzak nog maar amper plek inneemt.

Onderstaande video laat zien hoe dat werkt. Er waren eerder al beelden van de telefoon naar buiten gekomen, maar daarop was hij voornamelijk in statische posities te zien.

De beelden zijn afkomstig van techjournalist Ben Geskin, die in het verleden vaker beelden van onaangekondigde telefoons naar buiten bracht. Het is niet bekend hoe hij aan deze video is gekomen.

Razr

Samsung is niet de enige met zo’n ontwerp: Motorola onthulde afgelopen jaar zijn Razr, die geïnspireerd is door het gelijknamige toestel uit de jaren ’00. Die nieuwe Razr heeft alleen nog geen verkoopdatum voor het westen, waardoor de Z Flip wellicht eerder in Nederland zal verschijnen.

Waarschijnlijk duurt het niet lang tot we meer over de Galaxy Z Flip zullen horen. Op 11 februari organiseert het techbedrijf een evenement waarop hij vermoedelijk wordt aangekondigd, samen met de nieuwe Galaxy S20. 

Dit weten we over de Galaxy S20 en Z Flip

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's