Bright Podcast 🎤

'YouTube is het goudhaantje van Google'

6 februari 2020 19:25

We weten eindelijk hoeveel geld YouTube opbrengt. Ook blijken Netflix en Spotify harder te groeien dan verwacht. En we blikken in deze Bright Podcast terug op 10 jaar iPad.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Google gaf deze week voor het eerst prijs hoeveel het verdient met YouTube. En hoe gaat het met Netflix en Disney+ na de eerste maanden van de streamingoorlog?

Ook kijken we in deze podcast terug op 10 jaar iPad. De iPad is zo populair dat het synoniem is geworden aan de tablet. Is de iPad geworden wat we ervan gehoopt hadden? En kan de tablet nog tien jaar vooruit?

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Netflix-film: Uncut Gems, een film van Adam Sandler die niet om te lachen is. Dit is een misdaadthriller op hoog tempo, met een Sandler zoals je hem nog nooit hebt gezien.

Netflix-serie: Sex Education. Het tweede seizoen is uit, en betovert opnieuw met zijn diverse cast, grappige verhaal en haast sprookjesachtige Engelse setting.

App: Double Take, speciaal voor de iPhone 11 en 11 Pro en de XS en XR. Met deze app kan je tegelijk met twee camera's opnemen, en later kiezen welke beelden je wil gebruiken. Je ka zowel de camera's voor als achterop de iPhone kiezen. Double Take is ook nog eens gratis.

10 jaar iPad:

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.