Deze hoodie is je eigen isoleertank om aan te trekken
Isolatie-hoodie

Deze hoodie is je eigen isoleertank om aan te trekken

27-03-2020 09:43 Laatste update: 10:03

De Relaxation-hoodie van Vollebak is een soort draagbaar anti-virus tegen de wereld in deze coronatijden.

De Relaxation Hoodie is ontworpen om je te laten chillen en ruimte te creëren in veeleisende situaties. Om te ontspannen in de nacht voor de wedstrijd of die belangrijke presentatie, of om je over die irritatie over je collega of huisgenoot heen te zetten.

Rits de hoodie dicht tot helemaal aan je kruin en adem rustig door via het gaas dat voor je gezicht zit. Jij kunt wel naar buiten kijken, maar niemand naar binnen. Er zijn voorop twee grote zakken waarbij de linkerzak veel hoger zit dan de rechter. Zo kun je je armen comfortabel om jezelf heen slaan alsof je jezelf een geruststellende knuffel geeft. Het dragen van deze isoleerhoodie voelt alsof je een bordje met “niet storen” hebt opgehangen.  

Nu je thuis in isolement bent, sta je voor dezelfde psychologische uitdagingen. Kantoren en horeca zijn gesloten, maskers en social distancing zijn de norm geworden. “Onze Relaxation Hoodies hebben over de hele wereld onverwacht een tweede leven gekregen. Ze helpen mensen thuis de stekker uit het stopcontact te halen, maken mensen bang met videogesprekken en ze zijn handig tijdens apocalyptische winkeltrips,” aldus de Britse broertjes Vollebak. 

De normale kleur van de Relaxation-hoodie is de zwarte Blackout-editie, alhoewel de eerste kleur in 2016 het kalmerende Baker Miller pink was.

Nieuw is de donkerblauwe versie, waarmee je een beetje corporate voor de dag kan komen als je onverwacht moet videobellen. De prijs is 265 euro.