© HBO

Seriemakers: dit doen bekende personages tijdens coronacrisis
Wat als?

Seriemakers: dit doen bekende personages tijdens coronacrisis

03-04-2020 11:12 Laatste update: 11:12

Wat zouden personages uit bekende series als Parks and Recreation, Frasier, Lost en Watchmen doen tijdens de coronacrisis? De schrijvers van die series geven het antwoord.

De site Vulture besloot de schrijvers en makers achter tal van bekende series te vragen wat hun personages zouden doen tijdens de coronacrisis. De site kreeg antwoorden van 37 van hen, en dat levert hilarische en herkenbare scènes op.

Lost-maker Carlton Cuse schetst een korte scène waarin personage Sawyer heeft gehamsterd en spullen doorverkoopt. Brooklyn Nine-Nine-maker Dan Goor zet het nieuwe dagelijkse ritueel van de gestructureerde Captain Raymond Holt uiteen. En Parks and Recreation-maker Mike Schur stelt zich voor wat Leslie en Ron zouden doen bij het uitbreken van corona.

Skypen met Frasier

Uitvoerend producent Christopher Lloyd van de serie Frasier heeft een volledige scène geschreven waarin Frasier en zijn broer Niles via Skype een gesprek voeren, en samen wijn drinken.

En zo gaat het door, met ideeën van schrijvers en producenten van Curb Your Enthusiasm, Jane the Virgin, Riverdale, Veep, Everybody Loves Raymond, 24, Star Trek: Picard en zelfs Sesamstraat.

Deze series mag je niet missen

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's