Tesla Cybertruck voor nog geen 20 euro
Wie het kleine niet eert

Tesla Cybertruck voor nog geen 20 euro

23-04-2020 12:32 Laatste update: 12:32

Enthousiast over Tesla's elektrische pick-uptruck Cybertruck, maar geen zin om te wachten? Hot Wheels komt met een 1:64 schaal op afstand bestuurbare versie. Die kan dus gewoon op je Hot Wheels-stuntbaan.

De Tesla Cybertruck wordt vermoedelijk de Volvo-stationwagon voor de corona-generatie. Kids die nu geboren worden tekenen straks in 5 eenvoudige lijnen de bizarre pick-up van Tesla. Hot Wheels moet ook niet al te veel moeite gehad hebben met het ontwerp van de op afstand bestuurbare unit die ze gemaakt hebben.

De techniek daarentegen zal wel wat gepiel zijn geweest. De auto wordt in de minuscule schaal van 1:64 gemaakt. Waar de meeste speelgoedautootjes in gebouwd worden. Maar daar zit niet een ontvanger, een elektromotor en een accu in. Je kunt kiezen of je wilt accelereren in de Chill-modus of de Sport-modus en je kunt ermee racen op de oranje stuntbanen van Hot Wheels. Lekker loopings doen met je Tesla. 

De auto is beschikbaar zolang de voorraad strekt voor nog geen 20 euro en (voorlopig?) alleen in de Verenigde Staten. De grotere 1:10 Cybertruck is al uitverkocht, ondanks zijn prijskaartje van 370 euro. Beste grap op die auto is de 'herbruikbare sticker met scheur in het raam'. Beide worden eind dit jaar verstuurd. 

Elektrische auto's: dit is er te koop

Onze auto-video's niet missen? Abonneer op het Bright YouTube-kanaal.

Kijk ook: cursus elektrisch rijden