iPad SE

'Apple komt met twee goedkopere iPads op de markt'

14 mei 2020 20:55

Mogelijk heeft Apple twee nieuwe iPads in de maak, waarmee dezelfde strategie wordt gevolgd als de iPhone SE.

Test: iPad Pro met Magic Keyboard

Bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo stelt dat Apple twee nieuwe iPads in de maak heeft. Het gaat om een 10,8 inch-iPad en een 8,5 tot 9 inch-iPad mini. De twee iPads komen respectievelijk in de tweede helft van 2020 en de eerste helft van 2021 uit. 

Met deze iPads lijkt Apple dezelfde strategie als de iPhone SE te volgen. Volgens Kuo zal het bedrijf de nadruk leggen op de lage prijs en snelle chips. 

AR-bril

Daarnaast stelt Kuo dat de augmented-reality-bril van Apple pas op z'n vroegst in 2022 verschijnt. De bril zou lijken op VR-bril Oculus Quest, maar dan met een slanker design dat comfortabel moet zijn voor langere periodes.

Goedkope nep-AirPods Pro getest:

Bright gaat verhuizen

Bright gaat op 26 mei verhuizen. Ga voor onze artikelen, video's en podcasts vanaf dan naar RTLNieuws.nl/tech of download de RTL Nieuws-app: Android / iOS.

Volg Bright ook op YouTube, Facebook en Instagram.

Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie. Naar de gamechangers en de eye-openers. Naast het technieuws testen we tech voor je op YouTube, geven we Bright Tips, onderhouden we de Bright Stuff-koopgids en maken we de Bright Podcast. Op RTL Z en RTL 7 zie je ons in Best of Bright. Bright is het grootste techkanaal in Nederland op YouTube, Instagram én Facebook. Volg jij ons al?