Better Boyfriend stuurt maandelijks cadeau naar vriendin

Better Boyfriend stuurt maandelijks cadeau naar vriendin

08-04-2016 12:10 Laatste update: 27-04-2018 07:38

Lekker romantisch: de dienst Better Boyfriend neemt drukbezette mannen werk uit handen en stuurt hun vriendinnen en vrouwen maandelijks een presentje.

Mannen kunnen kiezen uit twee abonnementen: eentje waarbij er elke maand een cadeau met een prijs van tussen de 50 en 75 dollar wordt verstuurd. En een duurdere variant waarbij het maandelijkse cadeaubedrag 100 tot 125 dollar bedraagt. Daarnaast is het mogelijk om automatisch cadeaus te versturen bij speciale gelegenheden. Gebruikers van de dienst kunnen het cadeau elke maand afkeuren, maar als ze niets van zich laten horen, wordt het cadeau automatisch verstuurd.

Afzender

De vrouwen zien niet dat het cadeau afkomstig is van Better Boyfriend. “Op de geschenken en verpakking staat onze naam nooit”, schrijft Better Boyfriend op zijn site. “Alle kaartjes zullen jouw naam als afzender vermelden.” In het verleden is dat niet altijd goed gegaan, erkent de bedenker van de dienst Dan Sullivan tegenover The Guardian. Zo bevatten pakketjes in de begintijd wel eens rekeningen met daarop Sullivans naam. “Eén van de klanten schreef me: ‘Luister gast, Cynthia is niet boos maar ze is er wel achter gekomen.’”

Drukbezette mannen

Inmiddels maken er 350 mannen gebruik van Better Boyfriend, vertelt Sullivan. Het betreft voornamelijk drukbezette mannen die hij kent van Harvard en uit investeerderskringen. Ook werknemers van Apple, Facebook en Google laten Sullivan elke maand een cadeau naar hun vriendin sturen.

Better Boyfriend is vooralsnog alleen actief in de San Francisco Bay Area en Los Angeles, maar heeft plannen om snel zijn vleugels uit te slaan.