Bright-lezers kunnen gratis naar eSports-event in de ArenA
Promotion
Nieuws

Bright-lezers kunnen gratis naar eSports-event in de ArenA

donderdag 22 juni 2017 08:22

Speciale actie voor Bright-lezers: gratis kaarten voor het grote eSports-toernooi van ESL zaterdag in de Johan Cruijff ArenA.

Zaterdag 24 juni vindt in de Johan Cruijff ArenA het grote game-event ESL Benelux Championship plaats. Bright-lezers kunnen gratis tickets voor maximaal 2 personen scoren. Bestel hier je gratis tickets. Wacht niet te lang, want op = op.

Tijdens het event worden de Benelux-finales van de games Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Hearthstone uitgevochten. De beste gamers van de Benelux strijden hier om een deel van de prijzenpot van 30.000 euro. Je kunt tijdens het event ook zelf games spelen.

F1 en VR

Racestars geeft een virtuele Formule 1-showmatch op het circuit van Azerbeidzjan. Daarnaast kun je als bezoekers zelf plaatsnemen in een Formule 1-racesimulator en het opnemen tegen de pro's voor toffe prijzen. Altijd al eens VR willen ervaren? Neem dan plaats in de diverse VR set-ups van Medion en Samsung voor de ultieme beleving.

Cosplayers en Youtubers

Ben je into cosplay, ga dan zeker even op de foto met de beroemde internationale cosplayers Zayuri and Anissa (foto). Laat je ook zeker niet tegenhouden om zelf als gamecharacter te komen. Op het event lopen diverse bekende YouTubers rond en uiteraard kun je (of je kinderen) deze ontmoeten en met ze op de foto. Ook gaan ze een onderling de strijd met elkaar en bezoekers aan tijdens een potje Rocket League. MediaMarkt is ook van de partij en heeft speciale aanbiedingen.

FIFA-toernooi Ajax

Op deze dag houdt Ajax zelf een groot FIFA toernooi in de ArenA en als bezoeker van de ESL Benelux Championship mag je hier gratis heen. Onder meer Manchester City, AS Roma, Valencia CFm Schalke 04 en diverse andere clubs en eSports-teams doen mee aan de Ziggo eBattle: The Ultimate Clash.

Kijk voor meer informatie op de site van ESL Benelux.

Nieuwsbrief