Dagenlang off-grid: dit batterypack laadt 11 apparaten tegelijk op
Nieuws

Dagenlang off-grid: dit batterypack laadt 11 apparaten tegelijk op

vrijdag 21 april 2017 14:49

Stroom nodig om je drone op te laden in de bergen of op je laptop te streamen in de tent? Geen probleem met de Mobile Power Station.

Al die gadgets ie we op reis meenemen hebben natuurlijk wel steeds stroom nodig. Voor je smartphone heb je daar misschien een powerbank voor, maar voor een beamer of een drone heb je daar niets aan. De River Mobile Power Station is een hardcore oplossing voor de power user, met een gebruiksvriendelijk ontwerp.

Je kunt er 11 apparaten tegelijk mee opladen met maximaal 500 watt vermogen. Vier van de aansluitingen zijn snellaadpoorten. Voor een accupack weegt de River niet al te veel: 5 kilo sleep je mee aan het handvat bovenop.

De Mobile Power Station is op dit moment een crowdfundingproject op IndieGoGo en de interesse is overweldigend. Er is al 350.000 euro binnengekomen. Wie langer off grid wil leven, kan een zonnepaneeltje bestellen waarmee de River constant bijgeladen wordt als de zon schijnt. Europese klanten krijgen ook Europese aansluitingen op hun power station. 

Lees ook: Uitvinding: gadgets opladen door ze te gebruiken

Rutger is sinds 2006 de meest noordelijke blogger van Bright. Hij schrijft graag het verhaal achter het verhaal. Hij doceert conceptontwikkeling op de Academie voor Popcultuur en werkt als freelance ideeƫnman en verhalenmaker.

Nieuwsbrief