Deze games voor iPhone X speel je zonder handen

Deze games voor iPhone X speel je zonder handen

19-12-2017 11:54 Laatste update: 26-04-2018 15:06

In Rainbrow stuur je een emoji omhoog en omlaag met je wenkbrouwen. Met Nose Zone schiet je doelen kapot met een laser uit je neus.

Face ID, het nieuwe camerasysteem op de iPhone X, is geschikt voor Animoji en om het toestel te ontgrendelen. Maar daar houdt het niet op. Ontwikkelaars hebben games in de App Store gezet waarmee je jouw gezicht gebruikt als bediening voor het spel.

Rainbrow

Om te beginnen is daar Rainbrow. Hierin beweeg je een smiley omhoog en omlaag over een regenboog van zeven lagen. Het poppetje gaat omhoog als je je wenkbrauwen optrekt en omlaag als je fronst. Kijk je neutraal, dan staat hij stil. Zo probeer je sterren te pakken, andere emoji te ontwijken en een highscore te halen. Werkt verrassend goed, maar hoe snel krijg jij er spierpijn van in je voorhoofd?

Download Rainbrow in de App Store (Gratis)

Nose Zone

In Nose Zone komt jouw gezicht daadwerkelijk in beeld in de vorm van een 3d-masker. Uit je neus komt een laserstraal, waarmee je in beeld verschijnende vierkanten moet raken. Dat doe je met subtiele hoofdbewegingen en zo snel mogelijk, want de tijd is beperkt.

Download Nose Zone in de App Store (Gratis)