Deze geurkaars ruikt naar een nieuwe Mac

Deze geurkaars ruikt naar een nieuwe Mac

04-10-2016 09:28 Laatste update: 27-04-2018 02:59

Haal de opwinding van een nieuwe Mac in huis door deze geurkaars te branden. Voor de echte fanboys.

Bepaalde luchtjes kunnen je helemaal terugbrengen naar dat mooie moment, toen oma warme chocolademelk maakte, de fabriek om de hoek, het eerste brood van de bakkers als je op vrijdagnacht brak naar huis liep. Zoals er spuitbussen zijn om je auto weer als nieuw te laten ruiken, en eentje met de geur van houtskool voor de gas-barbeque, is er nu een nieuwe niche gevonden. De New Mac Candle geeft je huis de geur van een nieuwe Apple computer. 

Het klopt tot in de puntjes, net zoals de Mac zelf. De New Mac Candle is een met de hand gegoten kaars gemaakt van soja. De geur bevat munt, perzik, basilicum, lavendel, mandarijn en salie. Nooit geweten dat een stuk techniek dat recht uit de fabriek in China komt naar fruit en kruiden ruikt. Of zouden ze er net als in de kledingwinkel een spuitje parfum op doen, om ons een completere brand-experience te bieden? Hebben jullie überhaupt een herinnering bij de geur van een nieuwe Mac? Als ik al iets herken is het een lichte hint van plastic. Even aan een paar nieuwe slippers ruiken is dan een misschien wel minder fanboy dan een geurkaars riekend naar computer in huis halen. 

TwelveSouth is een 12-koppig bedrijfje in Amerika met louter Macfans op de loonlijst. Ze maken mooie accessoires voor Apple-producten, die dan ook precies passen in de lijn van hun design, denk aan laptopstands, laadstations, hoesjes en cases. En geurkaarsen dus. De New Mac Candle kost 24 dollar, omgerekend 21,50 euro. Momenteel is de kaars uitverkocht, maar je kunt hem alvast bestellen voor SinterKerst. Een stuk goedkoper dan een nieuwe computer.