Deze smartphone laat je je ex bellen met je middelvinger

Deze smartphone laat je je ex bellen met je middelvinger

17-11-2016 13:14 Laatste update: 27-04-2018 01:57

Het Franse merk Wiko lanceert in ons land een smartphone waarmee je voor elke vinger een andere shortcut kunt instellen.

Met de Ufeel Prime van Wiko is het bijvoorbeeld mogelijk om meteen je ex te bellen als je je middelvinger op de vingerafdruksensor legt. Gebruikers kunnen aan elke vinger een aparte snelkoppeling toewijzen, die start als ze het toestel met die vinger ontgrendelen. De Ufeel Prime is vanaf vandaag in Nederland te koop, meldt Wiko donderdag. Steeds meer goedkope smartphones beschikken tegenwoordig ook over vingerafdrukscanners.

De Ufeel Prime is een mid-range smartphone met een 5 inch full-hd lcd-scherm en een metalen behuizing. De smartphone heeft 4GB RAM en 32 GB opslagruimte, wat uitbreidbaar is met micro-sd-kaartjes. Hij is verkrijgbaar in zilver, antraciet en goud. De adviesprijs is 249 euro.  

Wiko komt top 5 binnen

Het Franse merk Wiko maakt een snelle groei door op de Europese telecommarkt, vooral in de Zuid-Europese landen. Volgens een onderzoek van Counterpoint Technology stond het bedrijf in het tweede kwartaal voor het eerst op de vijfde plaats van de smartphonefabrikanten in West-Europa. Wat betreft marktaandeel is Wiko inmiddels de nummer twee in Frankrijk en Portugal. Binnenkort volgt onze eerste indruk van de Wiki Ufeel Prime.