Dieven maken 300 iPhone X-toestellen buit
Nieuws

Dieven maken 300 iPhone X-toestellen buit

vrijdag 03 november 2017 18:55

Criminelen hebben zeker driehonderd iPhone X-toestellen gestolen uit een UPS-busje in San Francisco.

Vermoedelijk hielden de drie dieven, die sweatshirts met capuchons droegen, het busje al enige tijd in de gaten voor ze toesloegen. Toen de bestuurder een Macy’s binnenging om een bestelling af te geven, sloegen ze toe.

De toestellen waren bedoeld voor een Apple Store. “Het lijkt erop dat de verdachten wisten waarnaar ze op zoek waren”, verklaart een zegsman van de politie in San Francisco tegenover CBS. De politie wijst erop dat de IMEI-nummers van de gestolen telefoons bekend zijn. Als gevolg daarvan zullen ze waarschijnlijk op een zwarte lijst voor Amerikaanse mobiele netwerken komen te staan.

De belangstelling voor de iPhone X, vanaf vandaag verkrijgbaar, leidt in sommige landen weer tot rijen bij de Apple Stores. Bij de Apple Store in Palo Alto werden de wachtenden verwelkomd door Appleceo Tim Cook:

Onze eerste indruk van de iPhone X:


Getest: Face ID in de iPhone X

Subscribe op ons YouTube-kanaal voor meer smartphone-video's.

Maarten is op hoofdredacteur Erwin na de meest ervaren internetjournalist in de Bright gelederen. Hij heeft voor vrijwel alle grote sites gewerkt en doet dat nog steeds trouw bij Bright. Zijn hobby's zijn slapen en chocola eten.

Nieuwsbrief