Driftkoning Ken Block maakt Amazon-videoserie
Nieuws

Driftkoning Ken Block maakt Amazon-videoserie

vrijdag 27 oktober 2017 22:02

Rallyheld Ken Block gaat een ongescripte autoserie voor Amazon maken, 'The Gymkhana Files'.

DC Shoes-oprichter Ken Block rijdt alweer zo’n twaalf jaar als professioneel rallyrijder rond en weet vooral te verbazen met zijn ongelooflijke drift-capriolen. Met 150 kilometer per uur gooit hij de kont van zijn wagen rakelings langs gebouwen of zelfs diepe kliffen.

Block heeft nu groen licht gekregen voor zijn ongescripte achtdelige tv-serie The Gymkhana Files, meldt Deadline. De serie volgt de making-of van Gymkhana 10, het tiende deel in de serie waarin Block zijn stunts uithaalt. De serie biedt een kijkje achter de schermen terwijl Block vijf landen bezoekt om zijn stunts op te nemen.

In de serie gebruikt Block vijf aangepaste Fords, waaronder de Hoonicorn V2, een sterk verbouwde Mustang uit 1965 die een gestoorde 1.400 pk levert. The Gymkhana Files wordt na The Grand Tour van de voormalig presentatoren van Top Gear de tweede autoshow die op Amazon Prime Video te zien zal zijn. Het is nog niet bekend wanneer de serie verschijnt.

Overzicht: dit kun je in 4K kijken in Nederland

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Nieuwsbrief