Dutch Design Week 2019

Foto's: de beste tech van de Dutch Design Week

Brainwave wedding: tijdens de kus wordt de hersenactiviteit gemeten met EEG-sensoren. De twee unieke datapatronen worden 3D-geprint in twee trouwringen.


Lees het artikel

In deze doodskist Unfit to live van Dmitry Suzana gemaakt van 'one way'-spiegelglas kom je dichter tot het begrijpen van zelfmoord.


Lees het artikel

Horen doe je zonder oren. De nieuwe koptelefoon InMergo van Rocco Giovannoni geeft geluid door aan je schedel via trillende vloeistoffen.


Lees het artikel

Stress, of opgefokt? Adem in, adem uit, en je wordt vanzelf rustiger. Dat je met je ademhaling je lichaam en geest manipuleert is bekend van yoga, maar ook van apps met ademhalingsoefeningen. De headset Masque laat je anders ademhalen waardoor je bijvoorbeeld zin in seks krijgt.


Lees het artikel

Deze draagbare WOO-gadgets brengen flirten en feromonen weer terug in de liefde.


Lees het artikel

De bakermat van het 'brommers kiek'n' brengt deze elektrische brommer voort: de Brekr B4000.


Lees het artikel

Face To Face van Ningli Zhu gebruikt sensoren die op gezichtsuitdrukkingen reageren

Low tech deep fake waar twee gezichten één worden.

Opppasrobot Robotika is een cybernanny die voor een kind moet kunnen zorgen. De robotoppas is te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven later deze maand.


Lees het artikel

Dompel jezelf onder in een 360 graden hyper reality waarin 500 lichtjes tot materiaal worden.

Technologie geeft de mensheid Superpowers. Is dit een superheld, een millennia oud Chinees masker of toch het hoofd van een humanoid? Nick Ervinck verwerkt verleden, heden en toekomst in dit beeld.

Glampimg on wheels : de LUME-traveler is een caravan waarbij geen compromissen worden gesloten op het gebied van design, luxe en comfort.


Lees het artikel

Van 19 tot 27 oktober staat Eindhoven vol van Dutch Design. Dit is de meest vernieuwende tech van de Dutch Design Week.