Geflopte Lily-drone maakt comeback (maar drijft niet)
Nieuws

Geflopte Lily-drone maakt comeback (maar drijft niet)

woensdag 06 september 2017 18:50

De waterdichte, drijvende Lily-drone uit 2015 kwam er uiteindelijk niet. De drone komt nu in een andere vorm wel op de markt.

De Lily-drone beloofde in 2015 erg veel, waaronder de mogelijkheid hem vanuit het water te laten opstijgen. Met prachtige promotievideo's haalden de makers 34 miljoen dollar op aan pre-orders, maar het mocht niet baten. Het was niet voldoende om de productie te starten en uiteindelijk werd de stekker uit het Lily-project getrokken.

Maar de Lily-drone maakt nu toch een comeback. De Mota Group, die de Lily-merknaam kocht, brengt de Lily Next-Gen op de markt. De Lily Next-Gen ziet eruit als het origineel, maar daar houdt de vergelijking ook wel op. Hij is namelijk niet waterdicht en je kan hem laten vliegen door hem in de lucht te gooien.

Je krijgt ook een 4K-camera en de mogelijkheid tot starten en landen met één druk op de knop. De Lily Next-gen gaat 699 dollar kosten (inclusief verzending), maar wie er vroeg bij is, kan hem online voor 499 dollar bestellen. 

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Nieuwsbrief