Het allerbeste beeld van de Samsung Galaxy S8 tot nu toe

Het allerbeste beeld van de Samsung Galaxy S8 tot nu toe

02-03-2017 15:37 Laatste update: 26-04-2018 22:51

De ene na de andere afbeelding van de Samsung Galaxy S8 duikt op. Het nieuwe toestel is nu van verschillende kanten gefotografeerd.

Nadat eerder deze week de bekende 'lekkoning' Evan Blass al een duidelijke render van de Galaxy S8 online, is het nu de beurt aan BGR om met exclusieve foto's van de Samsung Galaxy S8 te komen. Het betreft afbeeldingen van de 'kleine' uitvoering van de S8.

Na alle lekken over de nieuwe Samsung-toestellen zijn er geen echte verrassingen meer. De home-button ontbreekt en is vervangen door knoppen op het scherm. Daardoor zijn de bezels onder en boven het scherm een stuk kleiner dan voorheen. Boven het scherm zit een 8-megapixelcamera en een irisscanner die voor het eerst werd gebruikt in de Galaxy Note 7.

Aan de ene zijkant zitten power- en volume-knoppen, aan de andere kant een knop die vermoedelijk verband houdt met Samsungs nieuwe spraakassistent Bixby. Aan de onderkant zit een speaker, een USB-C-poort en een 3,5mm koptelefooningang.

Het wachten is nu op de daadwerkelijke lancering van de toestellen. Vorige week meldde de Koreaanse IT-nieuwssite ET News dat de nieuwe Galaxy S8-toestellen vanaf 21 april wereldwijd te koop zullen zijn. Op 29 maart vindt de presentatie van het nieuwe paradepaardje van Samsung plaats in New York.

Top 5: geruchten over de Samsung Galaxy S8