'I Want to Break Free' populairst op Guitar Hero Live in Kerstvakantie

'I Want to Break Free' populairst op Guitar Hero Live in Kerstvakantie

07-01-2016 18:02 Laatste update: 27-04-2018 10:12

Nederlandse gamers keerden met de Queen-klassieker massaal de 'gezelligheid' van Kerst de rug toe.

De top 20 van de meeste gespeelde liedjes in Guitar Hero TV van Guitar Hero Live tijdens de Kerstvakantie is bekendgemaakt. De onderstaande lijst geeft de top 20 in Nederland weer:


 
De nummers zijn gespeeld via diverse GHTV-kanalen, On Demand en via de Premium Shows in de periode van 24 december 2015 tot en met 3 januari 2016. Hieronder zie je de top 20 meest populaire nummers gespeeld On Demand wereldwijd. Flink anders dan die in Nederland:

 

Comeback

Ondanks dat ik blij ben dat Guitar Hero een comeback heeft gemaakt (samen met Rock Band), heb ik niet de indruk dat muziekgame(s) weer net zo’n impact hebben weten te maken als 'back in the days'. Je hoort er weinig gamers over en de verkoopaantallen van de game + gitaarset breken nog geen potten. Tegelijkertijd blijft met name Activision voortdurend nieuwe muziek en content toevoegen. Ook deze week komt er weer nieuwe content bij.

Zo zijn er nu twee nieuwe Premium Shows beschikbaar, Festival Anthems en New Rock Revolution, naast drie speelbare songs uit de The Dead Wheather’s live show in Nashville. Andere nieuwe songs die deze week uitkomen zijn 'Mr. Brightside' van The Killers, 'Use Somebody' van Kings of Leon en 'Priorities' van Don Broco. 

Lees ook onze game-reviews in Game van de Week