Kleuren en prijzen van Samsung Galaxy S8 gelekt via Twitter
Nieuws

Kleuren en prijzen van Samsung Galaxy S8 gelekt via Twitter

maandag 20 maart 2017 09:03

Samsungs nieuwe smartphone zou in april in drie verschillende kleuren verschijnen.

De Galaxy S8 wordt op 29 maart gepresenteerd tijdens Samsungs Unpacked-event in New York. Inmiddels weten we al veel van het toestel, maar de bekende Twitteraar Evan Blass brengt nog meer informatie naar buiten. Zo maakt hij met een nieuw plaatje bekend dat het toestel waarschijnlijk in drie kleuren uitkomt: zwart, grijs en zilver.

In een andere tweet maakt hij ook de adviesprijzen voor de Galaxy S8 in Europa bekend. De standaard S8 zou 799 euro gaan kosten. Dat is honderd euro duurder dan de S7. Voor de S8 Plus betaal je 899 euro. Daarnaast publiceerde Blass prijzen voor enkele accessoires: het DeX docking station (150 euro), de Gear VR (129 euro) en de Gear 360 camera (229 euro).

Geen homeknop

Over de Samsung Galaxy S8 weten we dat het scherm over de breedte helemaal doorloopt en meebuigt in de randen. Aan de boven- en onderkant van de telefoon zijn dunne bezels te vinden, waar een camera in zit en mogelijk een irisscanner om in te loggen. De fysieke homeknop van de telefoon zou zijn verdwenen. In plaats daarvan is op de achterkant naast de camera een vingerafdrukscanner te vinden.

Rutger houdt van technologische ontwikkelingen, producten en designs die de wereld veranderen. Is daarnaast gek op films, games, muziek en dan met name Radiohead.

Nieuwsbrief