Koud hè? Dit trapje warmt je overal in huis op

Koud hè? Dit trapje warmt je overal in huis op

18-02-2016 13:01 Laatste update: 27-04-2018 08:39

Scaletta is een verplaatsbare radiator die je als een ladder neerzet waar je het maar warm wilt hebben.

Waarom zou je verwarming aan de muur vast moeten zitten? Deze Scaletta is een verplaatsbare radiator die je als een ladder tegen de muur zet op een plek die je op dat moment warm wil hebben. Het elektrische kacheltje neem je simpelweg mee naar daar waar je het warm wil hebben. Want in de badkamer hoeft het geen 24 uur per dag op kamertemperatuur te zijn, zeker niet als Scaletta je na het douchen een warme handdoek aanreikt.

Maar de kachel is ook kek genoeg om een plaatsje te krijgen in je woonkamer, mocht je daar lang stilzitten. Plaatselijke warmte is dan fijner dan de lucht in de hele kamer opwarmen, dan heb je het heet als je wat gaat doen.

De aluminium radiator werkt op stroom. Het snoer zit mooi opgerold op een haspel, zodat je geen 'snoerwoud' of 'kabelspaghetti' in het zicht hebt. Het elektrische kacheltje is verkrijgbaar in allerlei blitse kleuren en twee modellen. De ladder is ongeveer 50 centimeter breed en verkrijgbaar in 2 hoogtes: 1,40 meter en een manshoge van 1,85 meter met 300 watt. Leuker - als je er plaats voor hebt - is de vrijstaande variant. 

Scaletta is door Elisa Giovannoni gemaakt voor het Italiaanse Tubes Radiatori. Dat bedrijf heeft een keur aan radiatoren die in tegenstelling tot het witte rek bij de bouwmarkt wel de naam designradiator waardig is.