The Last Jedi-content gratis voor Star Wars Battlefront II

The Last Jedi-content gratis voor Star Wars Battlefront II

13-12-2017 20:30 Laatste update: 26-04-2018 15:06

Heb je Star Wars Battlefront II, dan kun je nu voor nop extra singleplayer- en multiplayer-content downloaden. Die laatste is geïnspireerd op Star Wars: The Last Jedi.

Star Wars: Battlefront II kwam de laatste tijd negatief in het nieuws door het gebruik van lootboxes. De negatieve berichtgeving was zo hevig dat Disney er zelf mee ging bemoeien en EA koos eieren voor haar geld: het microtransactie-systeem van het spel werd uitgezet. Wellicht kan de gratis content van The Last Jedi Season het blazoen van de game wat oppoetsen. 

Star Wars: The Last Jedi laat in ieder geval op positieve wijze haar sporen na: Finn sluit zich als speelbaar personage aan bij het verzet dat het sterrenstelsel wil bevrijden van de onderdrukking. Kapitein Phasma doet zijn intrede als speelbare slechterik bij The First Order. Beide personages komen beschikbaar voor spelers die tijdens dit seizoen inloggen, dus zonder dat dit credits kost. We zeggen het er nog maar even bij. Daarnaast zijn twee nieuwe locaties uit de film speelbaar. Crait is het decor voor  20-tegen-20 Galactic Assault-gevechten en je mag strijden boven de basis van het verzet op de planeet D'Qar tijdens 12-tegen-12 Starfighter Assault-ruimtegevechten.

Voor de singleplayer minnende gamers valt er ook wat te halen. In Star Wars Battlefront II: Resurrection mogen spelers verder met Iden Versio's avonturen tijdens de opkomst van de First Order. Het nieuwe avontuur speelt zich af na het voltooien van de singleplayer campagne van SW: BF2 en kent drie nieuwe hoofdstukken. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze geheimen van de First Order die leiden naar de gebeurtenissen in Star Wars: The Last Jedi. 

Vorige maand waren we bij de launchparty van Star Wars: Battlefront II en testten we de Star Wars kennis van de aanwezigen.