Lego's nieuwe Millennium Falcon-set is de grootste ooit
Nieuws

Lego's nieuwe Millennium Falcon-set is de grootste ooit

vrijdag 01 september 2017 11:33

De nieuwe Lego-set van Star Wars-ruimteschip Millennium Falcon heeft 7541 onderdelen en is daarmee de grootste Lego-set ooit.

Liefhebbers van zowel Star Wars als Lego kunnen hun hart weer ophalen. Lego brengt in oktober een nieuwe Star Wars Millennium Falcon-set op de markt met 7541 Lego-onderdelen. Niet eerder had een Lego-set zoveel onderdelen. De vorige Millennium Falcon-set uit 2007 bestond uit 5195 onderdelen.

​De nieuwe Millennium Falcon-set heeft ook gedetailleerde binnenruimtes en de mogelijkheid om de Falcon te bouwen zoals in de oorspronkelijke Star Wars-trilogie met zijn ronde sensorschotel of met de vierkante uit The Force Awakens.

De Millennium Falcon-set kost 800 euro. Hij wordt geleverd met 10 mini-figuurtjes. Twee daarvan zijn exclusief, want zelfs de Lego-ontwerpers weten niet hoe deze robotfiguurtjes gaan heten die in december in de nieuwe Star Wars-film The Last Jedi zullen verschijnen.


Lees ook: Lenovo komt met Star Wars AR-bril met lightsaber-controller

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Nieuwsbrief