Maak van je LinkedIn een mooie cv in één klik
Nieuws

Maak van je LinkedIn een mooie cv in één klik

maandag 12 februari 2018 14:46

Deze gratis extensie voor de Chrome-browser genereert een stijlvolle cv op basis je LinkedIn-profiel.

Je cv staat al op LinkedIn, dus waarom zou je elke keer een nieuwe maken? Dat kan veel gemakkelijker, dacht ontwikkelaar Mitch Samuels. Daarom bouwde hij een app waarmee je met een druk op de knop jouw LinkedIn omtovert tot een fraai cv.

De gratis app Ceev is te downloaden als extensie voor de Chrome-browser. Zodra je de extensie hebt geïnstalleerd open je jouw LinkedIn-pagina en druk je op de knop van Ceev. Hij scant de pagina, haalt alle informatie op en plaatst ze op een kant-en-klaar cv.

Kleuren en fonts

Ceev biedt vier designs in negen verschillende kleuren en drie lettertypen aan. Op die manier kun je jouw cv zo persoonlijk mogelijk maken, bijvoorbeeld met een strak design met een zakelijk lettertype of juist een minimalistisch ontwerp. Indien je de opbouw of tekst niet fijn vindt: ook dat kun je gewoon aanpassen met een druk op de knop. Als je klaar bent is je cv te exporteren als pdf-bestand of direct te printen. Wel moet je het cv nog even zelf vertalen van het Engels naar het Nederlands. 

Gratis

Samuels heeft de app in zijn vrije tijd gemaakt en geeft hem gratis weg. Je kunt een donatie zijn kant op sturen via de website Buy Me A Coffee. Daar kies je één, drie of vijf koppen koffie voor respectievelijk 3, 9 of 15 dollar. De betaling gaat dan via PayPal.

Volg Bright op LinkedIn

RTL Z biedt nieuws en inspiratie voor ondernemende mensen. Business, finance, tech, life en opinie. Business, not as usual. KPN kanaal 11, Ziggo kanaal 12. Met onder meer techprogramma Bright TV, Bright Business en de Bright Update.

Nieuwsbrief