Nieuwe Call of Duty heeft 'Jon Snow' uit Game of Thrones als de bad guy

Nieuwe Call of Duty heeft 'Jon Snow' uit Game of Thrones als de bad guy

14-06-2016 11:14 Laatste update: 27-04-2018 05:34

De schurk in de verhaalmodus van Call of Duty: Infinite Warfare is acteur Kit Harington, beter bekend als Jon Snow uit Game of Thrones.

De nieuwe Call of Duty gaat all out dit jaar. Deze keer zal de shooter-gameplay deels in de ruimte plaatsvinden. Moonraker 2.0 als het ware. Neem daarbij het gegeven dat Kit 'Jon Snow' Harington de rol van schurk zal vertolken, en Activision lijkt langzaam toe te werken naar de zoveelste hit. “Kit is een enorm talent en een volleerde prof,” aldus Taylor Kurosaki, narrative director bij spelontwikkelaar Infinity Ward.

"Ons verhaal gaat over een epische clash tussen tegengestelde krachten. Kit heeft zich helemaal in de rol gestort en werd zo voor de volle 100 procent de belichaming van de vijand, de Settlement Defense Front. We zien ernaar uit dat fans Kit straks leren kennen in een totaal andere rol dan dat ze van hem gewend zijn." Hoe het verhaal zich precies zal ontvouwen, is nog even afwachten, maar tot die tijd zijn er in ieder geval verse gameplay-beelden (zie onder). Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor PlayStation 4, Xbox One en PC. 

Meer nieuws van gamebeurs E3:

Xbox: Forza Horizon 3 steelt de show

EA: gesneden koek en Star Wars-teaers

Playstation VR op 13 oktober te koop

Kleine Xbox One S officieel, opvolger eind 2017