Nieuwe wagens, wapens en gameplay voor GTA Online

Nieuwe wagens, wapens en gameplay voor GTA Online

15-03-2016 19:09 Laatste update: 27-04-2018 08:08

Weer een uitbreiding voor GTA Online is vanaf nu verkrijgbaar. Niet alleen wapens en wagens, maar ook nieuwe kleding, tattoos en hairstyles.

GTA Online, de op zichzelf staande online game gebaseerd op het universum van Grand Theft Auto V, is een ongoing beast. Nog altijd spelen miljoenen mensen het spel online en YouTube-kanalen gespecialiseerd in filmpjes van GTA V blijven ongekend populair. Dat is voor een groot deel te danken aan het feit dat Rockstar spelers voortdurend blijft voorzien van gratis content voor GTA Online.

GTA Online Lowriders: Custom Classics is vanaf heden beschikbaar als download voor PS4, Xbox One en PC. Spelers krijgen toegang tot een uitgebreide Lowrider-collectie met nieuwe voorraad van Benny’s Original Motor Works, inclusief twee extra upgradeable muscle cars, de Vapid Slamvan en de gloednieuwe Dundreary Virgo Classic.

Daarnaast zijn er nieuwe wapens beschikbaar: De Compact Rifle biedt een nieuwe optie voor running-and-gunning en de dubbele loop van de Double Barrel Shotgun betekent dubbel zoveel schade. Beide nieuwe wapens zijn volgens Rockstar met name geschikt voor drive-by’s. Het oog wil ook wat, en dus kent deze update tal van nieuwe kledingstukken, 16 nieuwe tattoo-designs en drie nieuwe frisse hairstyles.

Tenslotte is daar de nieuwe spelstand Adversary Mode waarin spelers (alleen of in een team) de tegenstander uit een arena moeten verdrijven. Rockstar heeft vast met een schuin oog naar het immense succes van Rocket League gekeken. 

Jan bespreekt ook wekelijks op Bright.nl een Game van de Week