Schwarzenegger doet mee aan vervolg Kung Fury
Nieuws

Schwarzenegger doet mee aan vervolg Kung Fury

vrijdag 16 februari 2018 17:49

Kickstarter-cultfilm Kung Fury krijgt een vervolg op volledige lengte en Arnold Schwarzenegger doet mee.

Kung Fury werd in 2014 via Kickstarter bij elkaar gespaard. Van de 630.019 dollar die werd ingezameld, maakte Zweedse regisseur David Sandberg een directe culthit. Gelijknamige detective Kung Fury gaat in het half uur durende origineel in een over-de-topversie van de jaren '80 de strijd aan met Hitler.

Er komt tijdreizen aan te pas, er komen dino's langs en het geheel is een hommage aan de klassieke actiefilms uit de 80's. Voor het tweede deel heeft Sandberg nu de grootste filmster uit het genre gestrikt: Arnold Schwarzenegger doet mee, meldt Variety.

Hasselhoff en Fassbender

Naast Schwarzenegger doen ook Michael Fassbender en David Hasselhoff mee. 'The Hoff' is geen vreemde: hij had ook al een cameo in het origineel en zong de soundtrack True Survivor. De nieuwe film speelt in hetzelfde universum als het origineel, maar de regisseur gaat met een schone lei van start. Wanneer de film verschijnt, is nog niet bekend.

Kijk hieronder het origineel:


Like Bright.nl op Facebook

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Nieuwsbrief