Snapchat laat je Bitmoji-video's met vrienden maken
Nieuws

Snapchat laat je Bitmoji-video's met vrienden maken

maandag 26 februari 2018 16:43

Snapchat introduceert een nieuw augmented-reality-filter waarmee Bitmoji van jou en een vriend in 3D in de omgeving te zien zijn.

Eind januari kwam Snapchat met Bitmoji Deluxe: uitgebreidere versies van de persoonlijke emoji-poppetjes. Die poppetjes kunnen nu ook in augmented reality in de echte wereld worden geplaatst, met het nieuwe 3D Friendmoji Deluxe. Net als met andere World Lenses van Snapchat worden de poppetjes over beelden van de omgeving gelegd, zodat het lijkt alsof ze er echt staan.

De 3D Friendmoji Deluxe zijn beschikbaar in gesprekken met vrienden. Door in zo'n gesprek te reageren met een foto of video, kunnen gebruikers hun eigen Bitmoji samen met die van een vriend of vriendin in de echte wereld plaatsen. Gebruikers kunnen de Bitmoji een scène laten spelen, waar zij ook omheen kunnen lopen.

In Story zetten

Eenmaal opgenomen kan de scène met Bitmoji aan vrienden worden gestuurd of aan de Snapchat Story van de gebruiker worden toegevoegd. De update is vanaf maandag beschikbaar voor zowel Android als iOS, maar gebruikers moeten wel allebei een Bitmoji van zichzelf hebben aangemaakt om de functie met vrienden te gebruiken.

Voor een blik achter de schermen bij Bright, voeg 'Bright.nl' toe op Snapchat of volg ons op Instagram.

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Nieuwsbrief