Twee nieuwe kleuren voor draadloze Xbox-controllers
Nieuws

Twee nieuwe kleuren voor draadloze Xbox-controllers

woensdag 11 januari 2017 07:38

Xbox One-gamers kunnen nu kiezen uit twee nieuwe draadloze Xbox One-controllers in fraaie coatings.

Als Sony PlayStation een ijswitte PlayStation 4 aankondigt, kan Microsoft natuurlijk niet achterblijven. En dus zijn er twee nieuwe kleuropties voor de Xbox Draadloze Controller gepresenteerd. De eerste is de Xbox Draadloze Controller Rood, die een twee tinten mat rode afwerking heeft met glanzende highlights op de triggers, bumpers en navigatie-pad, evenals achter de thumbsticks. De Xbox Draadloze Controller Rood is nu beschikbaar. 

De andere nieuwe controller is de Xbox Draadloze Controller Groen/Oranje, die een vergelijkbaar ontwerp heeft als zijn rode broertje, maar uitgevoerd is in groen met oranje accenten. Deze controller kent een groene matte afwerking en glanzende highlights op de triggers, bumpers en navigatiepad, evenals oranje accenten achter de pookjes. De Xbox Draadloze Controller Groen/Oranje is verkrijgbaar vanaf 31 januari 2017. Europrijzen worden vooralsnog niet genoemd maar zullen rond de €60 liggen. 

Lees ook onze game-reviews in Game van de Week

Jan Meijroos is een van de meest ervaren game-journalisten van Nederland. Bij Bright neemt hij uiteraard de games voor zijn rekening maar blogt ook voor Bright Kids.

Nieuwsbrief