Microsoft Office beschikbaar op alle Chromebooks
Nieuws

Microsoft Office beschikbaar op alle Chromebooks

maandag 27 november 2017 10:03

Microsoft heeft zijn Office-apps eindelijk beschikbaar gemaakt voor alle Chromebooks.

Chromebooks zijn een betaalbaar alternatief voor MacBooks of Windows-laptops, en vanwege de aantrekkelijke prijs worden ze steeds populairder. In de VS werden er vorig jaar voor het eerst meer Chromebooks dan Macs verkocht en de toename in pc-verkopen zou deels te danken zijn aan de populariteit van Chromebooks.

De verkoopstijging werd ook geholpen door de introductie van Microsoft Office voor Chromebooks een jaar geleden. Althans, voor specifieke modellen. De Office-apps leken met een soort willekeur wel beschikbaar te zijn voor het ene model of merk Chromebook en op anderen weer niet, meldde Chrome Unboxed. Microsoft kwam niet met een uitleg voor de willekeur.

Zonder aankondiging van Microsoft is het wachten van Chromebook-gebruikers op de Office-apps nu over. De apps zijn via de Play Store te downloaden voor alle Chromebooks. Grote kans dat de populariteit van de Chromebook hiermee verder zal toenemen.

Lees ook: 

Techbedrijven strijden om het klaslokaal 

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Nieuwsbrief