Nieuw: Bright Stuff koopgids
Bright Stuff

Nieuw: Bright Stuff koopgids

vrijdag 16 februari 2018 18:31

"If it ain’t bright, it ain’t right!" Raadpleeg op elk gewenst moment wat de beste producten in hun soort zijn. We gaan van start met de beste smartphones.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, wifi-router, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn.

Per categorie raden we na een strenge voorselectie op basis van onze kennis van de markt slechts drie producten aan. Alleen de allerbeste dus. Prestatie, prijs, design, Nederlandse ondersteuning, alles is in die selectie meegewogen. Bij de ene categorie houden we extra rekening met prijsklassen, bij een andere met besturingssystemen. De koopgids zal voortdurend worden bijgewerkt. Verschijnt er een nieuw product in een van onze categorieën die een plek in de gids opeist, dan volgt er een update. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een fijne productvideo bekijken.

De komende week introduceren we de eerste drie categorieën en we beginnen vandaag met ons aller primo gizmo: de smartphone. Meteen een pittige categorie met een hoop spelers, twee dominante platforms en veel toestellen in verschillende prijsklassen.

We hebben in Bright Stuff gekozen voor deze 3 smartphones:

» Samsung Galaxy S8 :: Het allerbeste Android-toestel.

» Apple iPhone 8 :: Beste koop onder de iPhones.

» OnePlus 5T :: High-end voor de helft van de prijs.

Klik op de producten voor de toelichting waarom deze de beste in hun soort zijn.

Komende week volgen de Bright Stuff-categorieën koptelefoons en smarthome. Daarna gaan we uitbreiden met laptops, backpacks, elektrische auto's, wallets, e-bikes en vlogcamera's.

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Nieuwsbrief