Nu al het meest gehypte kerstcadeau van 2012: de eerste Apple-televisie
Nieuws

Nu al het meest gehypte kerstcadeau van 2012: de eerste Apple-televisie

vrijdag 22 juni 2012 11:08

De productie van de eerste Apple-televisie begint bijna. Sharp zou de benodigde lcd-panelen binnenkort beginnen te leveren aan Foxconn.

Sharp heeft aan de bekende fabrikant van Apple-producten Foxconn gemeld dat de levering van de lcd-panelen bestemd voor de eerste Apple-tv vervroegd zal gebeuren. Ze stonden gepland voor het vierde kwartaal, maar Sharp stuurt de lcd's nu al binnen drie maanden op. Dat meldt een Chinese nieuwssite op basis van bronnen binnen Sharp, waarna het bericht de wereld over is gegaan.

Het bericht zou erop duiden dat de televisie nog voor de kerst op de markt komt. Dat Sharp een van de fabrikanten is van de schermen in de nieuwe Apple-tv's is aannemelijk. Het bedrijf maakt onder meer ook iPad-panelen.

Als de Apple-tv al dit jaar verschijnt, zou dat verrassend wezen. De meeste analisten hielden er rekening mee dat het 2013 zou worden. Apple zelf houdt zich stil over de eigen televisie. Tot nu toe heeft alleen wijlen Steve Jobs in een interview de komst van het apparaat verklapt. In de testversie van iOS 6 staan voorlopig nog geen verwijzingen naar de tv.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Leuk voor sharp want díe hebben nu de kans om grote aantallen tv's weg te zetten.
wat ze tot nu toe niet gelukt is.
Of het ook echt gaat gebeuren weet ik niet. In tegenstelling tot ipods, ipads en iphones is er nu wél stevige concurrentie.
Daarnaast wordt een tv niet elke 2 jaar ingewisseld icm met abo. Bovendien zal de prijs de gemiddelde iphone koper doen afschrikken.

 

ze gaan zich vast flink onderscheiden van de concurrentie. Moet je nagaan wat voor apps er allemaal voor de tv gemaakt gaan worden met de apple tv dat is natuurlijk waar ze op gaan wagen. hij zal wel 2 duizend euro gaan kosten maar door termijn betalingen over 2 jaar te verspreiden is het mogelijk om dan met 100 euro per maand je tv af te betalen

 

Ja zo denkt de Apple-generatie blijkt wel. Eerst kopen dan na denken over de hoe je gaat betalen. Dat verklaart het aantal iPhones op het schoolplein.

 

Eerst geld hebben dan kopen wie gaat er nou lenen. Je komt alleen maar duurder uit!

 

Zo gaat dat tegenwoordig.. Geld uit geven dat je niet hebt.. En dan ik heb dit, ik heb dat ... Nee, je hebt niets, het is van de bank. Eerst sparen voor je iets koopt!

 

Geld kan je niet bezitten, het is een virtuele waarde schatting van een economie. Beter nog, je bent afhankelijk van anderen om er zeker van te zijn dat je geld iets waard is.

En voordat er iemand over goud begint... Ik heb liever een tv.

 

Daarom kopen mensen ook dingen, jawel met geld. Omdat ze liever het product hebben. Is een stuk handiger dan met 3 varkens naar de winkel.
Jeeeezz...

 

Op afbetaling? Welnee, dat is alleen bij de iPhone het geval, omdat het in die markt al gebruikelijk was. Ik denk dat deze TV afhankelijk van het formaat tussen de €1000 en €1500 gaat kosten en dat is vergelijkbaar met de topmodellen van Samsung, Sony en Panasonic. Waarschijnlijk krijg je bij Apple voor hetzelfde geld een iets kleinere.

 

Nu al het meest gehypte kerstcadeau van 2012: de eerste Apple-televisie

Bij deze heeft Bright ook meegedaan aan het hypen. A self for filling prophecy.

 

Nieuwsbrief