Onbeperkt bellen, sms’en en internet bij T-Mobile
Nieuws

Onbeperkt bellen, sms’en en internet bij T-Mobile

dinsdag 28 augustus 2012 15:06

Zoveel vrijheid is bepaald niet gratis, bovendien zijn er nog wat haken en ogen om rekening mee te houden.

T-Mobile heeft vandaag een nieuwe bundel voor digitale grootverbruikers aangekondigd. Onbeperkt Alles heet de bundel en die naam dekt de lading aardig. Vanaf 3 september kunnen abonnees voor 25 euro extra per maand bellen, sms’en en internetten tot ze er lichamelijke klachten aan overhouden. T-Mobile zegt dat er geen addertjes zijn: op werkelijk misbruik na kun je voor die 25 euro extra écht 24/7 rondbellen en sms’en.

Helemaal nieuw is Onbeperkt Alles niet: de bundel Onbeperkt Internet bestond al en heeft wel een addertje. Je hebt nog wel een datalimiet en als je die bereikt dan gaat je snelheid drastisch omlaag naar 64/64 kbps. Dat is genoeg voor mail, maar lekker internetten is anders. Onbeperkt Alles is eigenlijk de oude bundel Onbeperkt Internet plus een bundel onbeperkt bellen/sms’en.

Ook kan niet iedere abonnee zomaar onbeperkt allessen. De bundel is er alleen voor de zwaargewichten: enkel recent afgesloten abonnementen Smart Start 600 (Sim Only 550), Smart Plus 570 (Sim Only 600) en iSmart 500 (Sim Only 750) doen mee. En hoewel 25 euro extra bovenop toch al hoge abonnementskosten voor een gewone sterveling misschien veel lijkt, zijn er mensen waarvoor dit goedkoop gaat uitvallen.

De andere grote aanbieders koketteren ook met onbeperkt. KPN biedt al een kleine twee maanden een abonnement met onbeperkt bellen en sms’en aan, daar betaal je 30 euro extra. Vodafone biedt ondertussen onbeperkt sms’en, bellen kan alleen onbeperkt met andere Vodafone-klanten. Dat zit dan wel weer standaard inbegrepen bij abonnementen vanaf 37,50 per maand.

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Reacties

Hmm.. Het klinkt goed, maar ik vertrouw dat soort abonnementen toch niet helemaal. Gaat het hier om een sim only abonnement of bieden ze het ook bij telefoons aan?

-------------------------------

http://iphone5kopen.nl/

 

Dit is wel spam.

 

Echt onbeperkt bestaat ook. Check www.bliep.nl, prepaid voor een vast bedrag per dag onbeperkt internetten, pingen en sms'en. De grote jongens lopen een beetje achter...

 

is ook van T-Mobile.....

 

Spam in de comments. Wat irritant.

 

Niet bedoeld als spam. Maar vergelijking in reactie op artikel. Wat ik wilde zeggen: onbeperkt is niet nieuw.

 

Ik vind dit ter ondersteuning van de opmerking best kunnen, zeker op een consumentensite. Spam is opgedrongen en ongevraagd.

 

Ervaring met bliep @kees-jan? Qua bereik?

 

Het is een MVNO, maakt gebruik van netwerk T-Mobile. Dus bereik helemaal prima.

 

Kijk dan heb je dus een dual sim toestel nodig, met op sim 1 onbeperkt bellen , en op sim 2 Een andere Sim Only met bijvoorbeeld dat Bliep oid

Twee keer een sim only kaartje
Een dual sim toestel
Mijn oplossing , al jaren goedkoper dan 1-sim-abbonementen.

 

Grappig om te lezen dat het inmiddels helemaal een trend is geworden. Kijk hier maar eens naar alle aanbieders van onbeperkt bellen op dit moment:
https://www.simonlyvergelijken.nl/sim-only/onbeperkt-bellen/

Bijna alle providers bieden nu een sim only abonnement met onbeperkt bellen aan.

 

Nieuwsbrief