Online shoppen bij CDA door fout gratis
Nieuws

Online shoppen bij CDA door fout gratis

maandag 26 maart 2012 12:50

Door een fout in de webshops van de meeste politieke partijen kon je nagenoeg gratis winkelen. CDA leverde de promotiegoederen.

De webshops van de SP, VVD, CDA, Partij voor de Dieren, PvdA en SGP bevatten fouten waardoor bezoekers negatieve aantallen van producten konden invullen. Zo lukte het om nagenoeg gratis spullen van de politieke partijen te bestellen. De enige kosten die in rekening werden gebracht waren voor de afhandeling.

De meeste partijen ontdekten de fouten zelf maar het lukte bijvoorbeeld een aantal bezoekers van de site Melf om voor nop grote hoeveelheden producten met CDA-logo te kopen. BarôZZa ontving 600 ballonen, 4 polo’s, glazen en karaffen voor in totaal maar 4 euro terwijl gebruiker Ragboer een grote bestelling wijnkoelers, kartonnen bekers, ijskoelers en paraplu’s ontving naast een bestelling van 49.000 stickers waar hij slecht 4,75 euro voor betaalde. Ondertussen heeft het CDA de webshop offline gehaald om de fout te corrigeren.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Al was het gratis...

 

Wat die hierboven zegt...

 

CDA? Bestaat dat nog?

 

De webshop liep al vooruit op de verkiezingen. Inkopper natuurlijk.

 

Nieuwsbrief