Onthulling nieuwe iPhone op 12 september
Nieuws

Onthulling nieuwe iPhone op 12 september

dinsdag 31 juli 2012 01:09

De nieuwe iPhone wordt op 12 september gepresenteerd, melden meerdere Amerikaanse sites. 

Apple houdt op 12 september een evenement om de nieuwe iPhone aan te kondigen, melden de New York TimesiMore, All Things D en The Verge, elk op basis van eigen bronnen. All Things D noemt 'de week vanaf 9 september met woensdag de twaalfde als meest aannemelijke datum'. De release van het toestel zou daarna op vrijdag 21 september volgen, claimt iMore. Apple heeft de planning nog niet bevestigd.

Apple is intussen druk met het bestellen van voldoende onderdelen bij leveranciers. Volgens analist Wells Fargo Securities zijn Apple's vooruitbetalingen aan leveranciers nu het hoogste in vier jaar. Dat duidt erop dat meerdere grote productintroducties aanstaande zijn. Naast de nieuwe iPhone zou het ook gaan om een nieuwe iPod Touch en een kleinere versie van de iPad.

De nieuwe iPhone zou onder meer een dunner en groter 4 inch scherm krijgen, een nieuwe processor en ondersteuning voor de nieuwe nano-simkaart en nfc. Zie ook onze recente overzicht van iPhone-geruchten.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

wow 4".
Ik hoor zelfs 3.9" maar dat klinkt natuurlijk helemaal sneu.
Haal de slaapzakken maar weer van zolder want dan ben je de eerste :)

 

Mooie tijden in het vooruitzicht.

 

Ohhh nee de conector is anders geworden , c waaaaaarom nu moet ik alle docking staion bij me thuis / auto vervangen . Slat nergens wat is mis met de oude , waarom moet alles kline volgens apple??

 

Dick wees gerust. Er wordt ook een adapter bij geleverd waardoor hij ook op de oude aansluitingen te gbruiken is.

 

Nieuwsbrief