Colofon

Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Naar de gamechangers en de eye openers. Het toonaangevende techplatform ging van start in 2005 en is sinds 2015 onderdeel van RTL Nederland.

Bright HQ

Online en video

Bright bestaat uit de nieuwssite Bright.nl met tests, tips, trends en de koopgids Bright Stuff. Alle inhoud van Bright.nl is ook beschikbaar via gratis apps voor iOS en Android.

Bright heeft meer dan honderdduizend volgers op social media: Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Het YouTube-kanaal van Bright is het grootste tech-kanaal in Nederland.

Op RTL Z en RTL 7 zie je ons met de programma's Best of Bright en Bright TV Shorts.

Berichtgeving bij Bright is onafhankelijk. We presenteren ook branded content, waarvoor is betaald door partners, maar die inhoud zul je altijd als zodanig kunnen herkennen.

Oh, en het antwoord op de meest gestelde vraag of wij de gadgets die we testen ook allemaal mogen houden: nee, helaas, die lenen wij en sturen we achteraf netjes weer retour. 

Events

Bright Day is het jaarlijks tech fest voor nieuwsgierig Nederland waar bezoekers de nieuwste technologie, innovatie en gadgets kunnen beleven.

De achtste editie van Bright Day, georganiseerd samen met RTL Live Entertainment, trok in november 2018 ruim 22 duizend bezoekers. Bekijk hier de aftermovie.

Bright Night is de kleinere versie die we op locatie organiseren rond kleinere thema's.

Samenwerken

Bright bereikt via zijn verschillende kanalen meer dan een miljoen Nederlanders per maand. Adverteren op Bright.nl kan via RTL Nederland en via Adfactor.

Commerciële vragen over Bright? Raadpleeg de site Adverteren bij RTL of neem direct contact op met Roos Bitterlin (06-23310674). We denken graag mee in samenwerkingen op maat.

De Bright-doelgroep in kernwoorden: m/v (65/35), media-veelvraten, nieuwsgierig, full-time werkend, hoog opgeleid, optimistisch, progressief, zwak voor productdesign.

Contact

Vragen, feedback, persberichten en nieuwstips: redactie@bright.nl

Post: RTL Nederland, tav Bright, Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum

Colofon

Hoofdredacteur: Erwin van der Zande

Eindredacteur: Tonie van Ringelestijn

Redacteuren: Bram van Dijk, Floris Poort, Maarten Reijnders

Bloggers en vloggers: Anna Gimbrere, David Lemereis, Ingeborg van Lieshout, Jan Meijroos, Rutger Middendorp, Miriam van 't Veer, Eric Bouwman

Video-redacteur: Stijn Goossens 

Stagiairs: Willem Schra, Rafael Veldman

Productmanager: Nadieh Cissen

Brand partnership manager: Roos Bitterlin (06-23310674)

Projectleider branded content: Ino de Bruijn

Bright is een uitgave van RTL Nederland, Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum.