Plakslippers het einde?

donderdag 12 juli 2007 16:30

Voor hete dagen en plakkende voeten is de flip-flop is het meest minimalistische schoeisel dat ik kan verzinnen.

Nou ja, kón verzinnen, want toen kwam Dopie: de zool met teenstuk, simpeler gaat niet. Wel dus. Want de topless slipper heeft geen bandjes of teenstuk, maar is één en al zool. Het geheim: een kleverig oppervlak waardoor hij aan je voet blijft zitten. Wordt ie vies dan spoel je hem af onder de kraan en plakt ie weer als de beste. Een must-have, al was het alleen maar omdat ik zo graag wil zien of het ook echt werkt. Bovendien best sexy. Wat mij betreft zitten we hiermee nu definitief aan het einde van de schoeiselketen. En dat voor een tientje. Bekijk de video.Reacties

Als je goed kijkt, zie je het filmpje omgekeerd afspelen wanneer hij de slipper eraf haalt. Dus ik zeg: dikke scam. Waarschijnlijk komt je halve voet eraf , als je ze probeert uit te doen! :)
 
T lijkt me wel een ranzig gevoel eigenlijk. En zou je er ook mee op het strand kunnen? Zand + plakzool. Hmm.
 
"its amazing!" hoor je dan te zeggen..
 
mmm, wel de moeite van het proberen waard. Alleen, ik (wens) niet te beschikken over een credit-card. Weet iemand hoe en waar ze te bestellen zijn vanuit NL zonder CC? Of nog beter, een winkel in ons landje die ze heeft liggen? TIA, Peter
 

Ik heb nog een hele partij van deze slippers
liggen. Iemand interesse.
Laat het weten

 

Ik heb nog een hele partij van deze slippers
liggen. Iemand interesse.
Laat het weten

 
What's next? Stuk karton en een tube bisonkit?
 
hoy.... welk?/tientje. de goedkoopste zijn €13,95 en €7,50 bezorgkosten erbij!!!!!!! wordt het toch nog een duur slippertje. m.v.g.
 
Heb ze al in de zomer van 2006 gekocht en en gedragen.. Leuk idee, en mensen reageren erg enthousiast maar écht praktisch is het niet. Het is helemaal niet zwaar/moeilijk/vies om de plaklaag van je voetzool te verwijderen, maar een nadeel is wel dat al het vuil blijft plakken. Zand, los gras, aarde... na een dag lopen ziet het ding er niet bepaald schoon meer uit, en het is me niet gelukt de plaklaag schoon te maken zonder hem te beschadigen... :( Oftewel: Geinig voor erbij, maar ik gooi m'n Havaiana's de deur nog niet uit ;)
 
Lijkt me leuk! of het handig is?? Ik zou het niet in amerika bestellen, maar het komt vast overwaaien naar Nederland!! Daar wachten we dan maar op he?
 

Nieuwsbrief