Playstation Vita ook met prepaid-3g
Nieuws

Playstation Vita ook met prepaid-3g

dinsdag 24 januari 2012 09:03

De PlayStation Vita is volgende maand ook met sim voor prepaid mobiel internet te koop.

Sony's nieuwe portable console is vanaf 22 februari verkrijgbaar. Vodafone maakte maandag bekend een versie van de Playstation Vita met mobiel internet te verkopen (299 euro). Voor de meegeleverde simkaart geldt het tarief van 33 eurocent per mb. Bij de kaart zit 12,50 euro starttegoed en de gratis game WipeOut. Ook andere prepaid internetbundels zijn beschikbaar. Zo geeft een maandbundel van 20 euro je 350 MB.

In de VS zijn de prepaidtarieven stukken beter: daar biedt AT&T voor 30 dollar een 3 GB-bundel op de PS Vita. De mobiele internetverbinding in de PS Vita is te gebruiken voor apps als Twitter en Facebook. Het apparaat biedt ook online toegang tot het PlayStation Network en de PlayStation Store. De Vita heeft geen simlock. De versie met alleen Wifi kost 249 euro.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Vind de naam wat ongelukkig gekozen. Wat was er mis met de PSP?
Ben ook benieuwd waarom ik mijn telefoon aan de kant moet leggen en deze zou moeten kopen?

Alle nieuwe telefoons tegenwoordig overstijgen deze Vita toch al? Of zie ik dat verkeerd?

 

Ik heb zelf de PS Vita nog niet uitgeprobeerd maar de graphics schijnen vele malen beter te zijn dan die van de hedendaagse smartphones. Ook de besturing van de spellen is op deze handheld beter dan op je telefoon.

De PS Vita naar mijn mening met name bedoeld voor de uitgebreidere spellen, dat zie je ook wel in de kwaliteit van de launchgames (Uncharted bv). Wel vraag ik me af of de prijs van deze games op kan tegen de scherp geprijsde App Store spellen. Ook speel je deze spellen veel makkelijker even tussendoor.

Voor mij is met name het meenemen van een extra apparaat een dealbreaker. Ik neem mijn huidige PSP ook alleen maar op vakantie mee en dat is maar een paar keer per jaar.

 
afbeelding van Jens Bothmer

Ik vind het ook een domme naam. PSP was gewoon veel beter ;)

 

vita? hoop dat het geen Vista gaat worden...

 

Kom nou mensen Vita is Latijn voor leven, wat is er mis met de naam?

 

Nieuwsbrief