Deze strakke tv heeft geen kabelbrij
Promotion

Deze strakke tv heeft geen kabelbrij

maandag 19 februari 2018 00:00

Door een wirwar van kabels kan zelfs een strak opgehangen tv er slordig uitzien. De Q7F QLED-tv van Samsung heeft daar een hele handige oplossing voor.

De tv heeft een superdunne, transparante glasvezelkabel waarmee je al je apparaten haast onzichtbaar verbindt met het toestel. De ‘Invisible Cable’ verbindt de televisie met de One Connect Box, die je makkelijk kunt verbergen.

De Q7F QLED-tv herkent de apparaten, zoals je decoder of blu-ray speler, bovendien zodra je ze verbindt. Lekker eenvoudig. En een stuk sneller dan voorheen. Via inputselectie zie je direct welk apparaat is aangesloten.

Dankzij de bijna-onzichtbare kabel creĆ«er je een nette, perfect afgewerkte opstelling. Zo heb je de vrijheid om de tv neer te zetten waar je wil. Samsungs nieuwe No Gap Wall-Mount maakt bovendien een ophanging mogelijk zonder tussenruimte tussen het toestel en de  muur. Zo past je televisie perfect in elk interieur.

Beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit van de 55 inch Q7F QLED-tv is indrukwekkend. De QLED-tv’s gebruiken quantum dots die licht omzetten in de meest intense en perfecte kleuren. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor perfect beeld in alle omstandigheden.

Zowel de kleurweergave als de licht-efficiĆ«ntie zijn sterk verbeterd. Samsungs nieuwe QLED-tv’s bieden 1 miljard meer kleuren. Het zijn de eerste tv’s met 100 procent kleurvolume, waardoor ze niet alleen in donkere maar ook zeer heldere beelden de subtielste kleurschakeringen tonen, en maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits.

Kijk hier voor meer informatie over de Samsung QLED-tv’s.

In samenwerking met Samsung

Volg Bright op Facebook