Ga met Bright mee naar de CES in Las Vegas
Promotion

Ga met Bright mee naar de CES in Las Vegas

woensdag 24 mei 2017 12:21

Heb je een startup en zit je vol ambitie? Dan maak je kans om met Bright mee te gaan naar de grootste techbeurs ter wereld: de CES in Las Vegas.

Bright biedt samen met StartupDelta een unieke kans aan Nederlandse startups om zichzelf internationaal in de spotlights te zetten op de Consumer Electronics Show, van 9 tot 12 januari 2018.

Op de CES in Las Vegas presenteren alle grote techbedrijven en meer dan 600 veelbelovende innovatieve startup hun nieuwste producten. De CES is daarmee het mekka van de techwereld en trekt elk jaar duizenden media en investeerders. Dé plek dus waar je als startup internationaal kunt scoren.

Bright mag in samenwerking met Startup Delta een plek in het Holland Startup Pavilion op de CES 2018 weggeven aan een Nederlandse startup.

Startupdelegatie van Constantijn van Oranje

Onderdeel van deelname is een optimale voorbereiding door coaching vooraf, netwerkevenementen tijdens de CES en een badge waarmee je gratis toegang krijgt tot verschillende seminars. Ook maak je deel uit van de startupdelegatie van Special Envoy Constantijn van Oranje.

StartupDelta biedt de winnaar 5000 euro, voor de reis- en verblijfkosten en de kosten voor de booth in het Holland Startup Pavilion op de CES. 

Dus, heb jij een startup die:

Een product heeft dat veel mensen aanspreekt

Zich op inspirerende manier weet te presenteren

Een interessante ontstaansgeschiedenis heeft

Een focus heeft op high-tech, zoals consumentenelektronica, robotica of internet of things

Producten en diensten heeft die klaar zijn voor de markt

De Amerikaanse markt wil veroveren

Schrijf je dan nú in. Aanmelden kan nog tot 7 juni, wees dus snel! Klik hier