Kies de marketingtrends van 2017 en win deze drone
Promotion
Promotion

Kies de marketingtrends van 2017 en win deze drone

maandag 20 februari 2017 20:00

Zit jij bovenop de laatste marketingtrends? Kies het trendword van 2017 in de challenge van Achmea en maak kans op deze super selfie-drone.

In online marketing is het een komen en gaan van trends. Wat een paar jaar geleden nog hot was, voelt nu alweer ouderwets. Weblogs, apps en tweets? Ze hebben plaatsgemaakt voor chatbots, Instagram en snaps. 

Maar welke trends doen er nu in 2017 echt toe? Achmea heeft de belangrijkste trendwords van dit jaar verzameld en vraagt jou te kiezen welke trends de online marketing wezenlijk gaan veranderen. Dus kijk in je glazen bol en bewijs dat je een vooruitdenker bent: een marketeer die doorheeft welke platforms en technieken een blijvende succesfactor kunnen vormen.

Bij de Achmea Trendwords Challenge kies je uit 44 trends. Deel jouw favoriete 3 trends via social media en laat je mailadres achter om mee te doen. 

What’s in it for you?

Je maakt kans op een state-of-the-art drone. Onder de deelnemers die de juiste woorden hebben gekozen die uiteindelijk als Trendwords 2017 uit de bus komen, verloot Achmea namelijk een DJI Mavic Pro. Dit is een compacte opvouwbare drone waarmee je makkelijk selfies kunt maken. Gooi ‘m de lucht in en hij blijft voor je zweven om met zijn 4K-camera strakke foto’s of video’s te schieten. We hebben hem bij Bright ook getest en zijn erg te spreken over zijn gebruiksgemak. Als bonus kun je er zelfs mee live-streamen. (Live-streamen is trouwens een van de 44 trends. Maar dat wist je natuurlijk al.)

Doe mee met de Achmea Trendwords Challenge