Samsung maakt een kunstwerk van je tv
Promotion

Samsung maakt een kunstwerk van je tv

maandag 11 september 2017 09:00

Dat televisies steeds groter worden heeft één groot nadeel: het zwarte vlak van de tv die uit staat in je huiskamer wordt ook steeds groter.

We kijken gemiddeld zo'n drie uur televisie per dag. Dat betekent dat je de rest van de dag, 21 uur, zit opgescheept met een zwart gat dat je interieur verpest. Want hoe mooi de televisie verder ook is, vergeleken met de andere zaken die je aan de muur hebt hangen, is zo'n enorm donker vlak niet echt aantrekkelijk te noemen.

Het kan tot verhitte discussies leiden in huishoudens: hij wil graag een grote tv, maar zij vindt dat lelijk. Met The Frame is dit probleem te ondervangen. De nieuwe televisie van Samsung is namelijk ook mooi als hij uit staat. Dan gaat het toestel automatisch in Art Mode: dat betekent dat hij een foto of schilderij naar keuze toont.

Beste van twee werelden

Door het platte ontwerp en de stijlvolle, klikbare omlijsting van wit, eikenhout of walnoothout heeft deze tv namelijk echt het uiterlijk van een schilderij. Daarmee biedt The Frame het beste van twee werelden: een lekker groot scherm dat ook nog eens mooi staat in je huiskamer.

Je kunt op elk moment voor een nieuw schilderij kiezen. The Frame geeft je de keuze uit 100 verschillende kunstwerken binnen 10 categorieën. Ook is het mogelijk om een kunstwerk te kiezen uit de online Art Store. Dankzij de no-gap wandbeugel en de mooi weggewerkte oplossing voor de kabels lijkt het scherm echt op een kunstwerk. Art when it’s off, TV when it’s on.

Prima specs

De bewegingssensor zorgt ervoor dat het kunstwerk alleen 'aan' staat als je in de ruimte bent waar de tv hangt. Zo verspil je geen energie door een afbeelding op het scherm te tonen als je er helemaal niet bent.

Tot slot - maar niet onbelangrijk - is The Frame natuurlijk ook gewoon een vette tv met prima specs. Het toestel heeft 4K UHD resolutie voor superscherp beeld, HDR voor prachtige kleuren en grote contrasten, en de Smart Hub voor optimale toegang tot al je entertainment.

In samenwerking met Samsung