Roamen binnen Nederland
Nieuws

Roamen binnen Nederland

woensdag 07 maart 2012 15:54

Droam biedt nu ook een mobiel data-abonnement voor gebruik binnen Nederland aan. 

Het Nederlandse Droam gaat nationaal. Je leest het goed, er is nu ook dekking in Nederland. Droam startte met het aanbieden van mobiel internet in het buitenland tegen betaalbare en duidelijke tarieven. Als je op vakantie of zakenreis gaat, bestel je voor vertrek een apparaatje dat je in je bagage meeneemt. Eenmaal op je bestemming aangekomen zendt het een wifi-signaal voor 5 apparaten tegelijk uit. Dat doet de Droam niet door duur roamen. Hoe het wel werkt legt David in deze Uitpakparty uit.

Nu gaat Droam dus ook droams verhuren voor gebruik in eigen land. De steeds onduidelijker wordende wereld van data-abonnementen in ons land was daarvoor de aanleiding. 'Bij Droam Nationaal krijg je 12 maanden lang toegang tot het snelste mobiele netwerk in Nederland met 2 gigabyte data per maand', zegt Droam. 'Het Droam Nationaal apparaatje krijg je thuisgestuurd en blijft jouw eigendom. De bandbreedte blijft constant en snel, ook als je de bundel mocht overschrijden.' Dat kost je 400 euro per jaar, waarbij ook je buitenlandse vakanties gecoverd zijn.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

33 euro per maand.. valt dus nog wel mee ook
Alleen weer een batterij slurper meenemen is dan weer jammer

 

Geniale vondst. ! Ik wil ook Droamen

 

Nieuwsbrief