Selena Gomez mag van Facebook haar eigen naam niet gebruiken
Nieuws

Selena Gomez mag van Facebook haar eigen naam niet gebruiken

maandag 06 augustus 2012 10:19

Het profiel van Selena Gomez is op Facebook geblokkeerd. Wat ze fout doet? Ze heeft dezelfde naam als een tienersterretje.

De Selena Gomez in kwestie is niet de bekende actrice/zangeres en het vriendinnetje van Justin Bieber, maar een 18-jarig meisje uit New Mexico. Vorige week probeerde Selena in te loggen op haar Facebookprofiel, maar in plaats van de posts van haar vrienden kreeg ze een melding dat haar account was uitgeschakeld. In de melding staat dat Selena een nep-profiel beheert, maar haar paspoort (zie links) bewijst het tegenovergestelde.

De volledige naam van de tiener is Selena Miranda Gomez en ze gebruikte zelfs haar middelste naam om mogelijke verwarring te voorkomen. Het heeft niet mogen baten. Selena is boos op Facebook: "Ik ben geen bedriegster, mijn Facebook-account verwijst niet naar de bekende Selena Gomez en ik heb zelfs geen foto's van haar op mijn profiel!" Daarbij moet wel gezegd worden dat Selena met haar donkere haar en ogen wel iets van de tienerster weg heeft.

Het is toch vreemd dat een dergelijk profiel wordt uitgeschakeld, aangezien Selena en Gomez in Nieuw-Mexico geen ongebruikelijke namen zijn. Facebook wil (nog) geen commentaar geven en deze Selena blijft - vooralsnog - Facebookloos.

Daniël schrijft voor RTL Nieuws en RTL Z over technologie, van smartphones en slimme stofzuigers tot privacy en asymmetrische encryptie. Houdt van espresso, de middeleeuwen en terabytes.

Reacties

Komkommertijd?

 

2FACE-BOOK.... Je weet wel the Dark Night

 

Nieuwsbrief