Laserscheermesje haalt 2 miljoen op via Kickstarter
Nieuws

Laserscheermesje haalt 2 miljoen op via Kickstarter

woensdag 30 september 2015 17:22

Geen irritaties, jeuk of infecties met dit laserscheermesje. Een dikke crowdfundhit.

De Skarp gebruikt een bepaalde golflengte van licht dat de haren 'snijdt' in plaats van brandt. Je hebt dus geen nare geurtjes. Daarnaast zou deze manier van scheren een stuk fijner moeten voelen. Geen irritaties, jeuk, sneetjes en ontstekingen dus.

Één van de makers is Morgan Gustavsson. Hij heeft onder andere Intense Pulsed Light uitgevonden. Dit wordt al gebruikt om haren te verwijderen. In 2001 had Gustavsson al het idee voor een laserscheermesje, maar de techniek was er nog niet aan toe.

Skarp heeft geen water nodig en is langer houdbaar. De AAA-batterijen moeten wel om de maand vervangen worden. Het scheermesje kan wel onder de douche gebruikt worden.

Skarp staat op Kickstarter en heeft al 2 miljoen dollar binnengehaald. Het scheermesje kost 189 dollar en is vanaf maart beschikbaar.

Reacties

Gepresenteerd door baardmannetjes

 

Als dit echt goed werkt zal het een ware revolutie veroorzaken. Maar de baardmannetjes en de shot met het trage verbranden van dat ene haartje voorspeld niet veel goeds. Er zit geen enkel shot bij waar hij daadwerkelijk gebruikt wordt. Ik ben bang dat je deze heel langzaam moet bewegen en dat je meerdere keren over dezelfde plek moet.

 

Euh snijden met laserlicht? Geloof me, we hebben het hier dus gewoon over wegbranden met laserlicht Wanneer je hier een echte baard of snor mee te lijf gaat denk ik dat direct de rookmelder afgaat en dat je vervolgens met een half afgefikte snor langdurig buiten moet luchten vanwege de stank van verbrand haar. Ik vind het net als Steven ook nogal vreemd dat dit dingetje door twee slecht geschoren mannen wordt aangeprezen. Ik zou zeggen koop deze uitvinding zeker niet als eerste.

 

tijd voor @Philips om dit bedrijf over te nemen.

 

Nieuwsbrief